Форум о коллекционных моделях автомобилей в Молдове

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Caut cazare pentru trei luni

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Băieți, compania noastră a decis să deschidă o sucursală în Chișinău. În legătură cu acest eveniment, am fost trimis acolo timp de trei luni într-o călătorie de afaceri. Compania va plăti apartamentul, dar eu însumi trebuie să mă ocup de găsirea unei locuințe. Poate ma va ajuta cineva cu cautarea sau va recomanda site-uri de incredere unde puteti vedea apartamente cu o camera de inchiriat mai aproape de centrul orasului.

0

2

Din experiență personală, pot recomanda această sursă să caute un apartament în Chisinau hometer.md . Acest site are o interfață convenabilă și oferă o selecție largă de apartamente pentru închirierea diferitelor tipuri și categorii de prețuri. Pentru a găsi locuințe pe site, trebuie să alegeți categoria de „chirie” pe pagina principală, apoi să alegeți tipul de locuințe, numărul de camere, zona și gama de prețuri care vi se potrivește. După aceea, site -ul vă va oferi o listă de apartamente disponibile, cu care vă puteți familiariza mai detaliat. În plus, site -ul are o hartă convenabilă a orașului pe care puteți vedea locația apartamentelor și puteți alege zona optimă pentru a trăi. Sper că aceste informații vă vor ajuta în căutare.

0

3

Vă mulțumesc foarte mult pentru sfaturile dvs. bune privind găsirea unui apartament și pentru că ați împărtășit o sursă unde puteți examina opțiunile. Voi lua cu siguranță în considerare toate recomandările și sfaturile dvs. atunci când voi căuta un apartament.

0

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно